Locuri : Cazare

Roata

Denumit dupa zona cu acelasi nume a orasului de munte Cavnic, hotelul Roata a fost deschis in Decembrie 2007. Hotelul Roata este gazda dumneavoastra ideala in orice anotimp, oferindu-va confort si intimitate aproape de natura. Linistea si verdeata care-l inconjoara fac din el o destinatie superba pentru turismul de agrement si cel de afaceri.
La doar o aruncatura de bat de partiile de ski, sunteti intotdeauna aproape de distractia in mijlocul naturii.
Hotelul nostru va asteapta cu 28 de camere spatioase decorate cu deosebit bun gust, preparate si muzica traditionale maramuresene.

Veti putea alege dintre 7 camere cu 3-4 paturi, 16 camere double, 3 camere de lux cu jacuzzi, un apartament si o camera single.

Camerele sunt dotate cu televizor color, telefon cu acces national si international, minibar, acces la internet. Baia este complet utilata avand inclusiv seturi de cosmetice. Exista de asemenea si o zona pentru depozitarea bagajelor si a hainelor.

Apartamentul are doua camere, fiecare avand intrare proprie. Camera dotata cu un pat mare dublu poate fi folosita ca dormitor, iar cealata camera poate fi folosita pentru lucru, aceasta din urma fiind dotata cu birou. Fiecare camera are telefon cu acces national si international, televizor, minibar, acces la internet. Apartamentul dispune de baie complet utilata cu jacuzzi.

De asemenea hotelul noastru dispune de parcare proprie pazita si in curand va fi construita o moderna piscine acoperita.
www.hotel-roata.ro