Evenimente : Eveniment Online

THE HUNT / VÂNĂTOAREA la #elvirechezvous

Vineri, 5 martie, între 19:00 și 23:59, de pe canapeaua #elvirechesvous puteți urmări filmul The Hunt/Vânătoarea, în regia lui Thomas Vinterberg, cu Mads Mikkelsen, Thomas Bo Larsen, Annika Wedderkopp.

Lucas (Mads Mikkelsen) este un bărbat în vârstă de 40 de ani, care locuieşte într-o comunitate restrânsă din nord. Tocmai a reuşit să treacă cu bine peste un divorţ dificil, care implică şi un băieţel, şi-a găsit o prietenă şi a obţinut o slujbă de învăţător la grădiniţa din localitate. Din nefericire, în timp ce afară ninge feeric iar creştinii aprind lumânările de Crăciun, un zvon ruşinos, o minciună întâmplătoare se împrăştie printre oameni exact ca un virus. Prietenii de vânătoare de până mai ieri se transformă acum în inamici isterici gata de orice. Lucas se trezeşte singur în faţa unei haite. Iar acuzaţia de care trebuie să se apere este una dintre cele mai grele.

Filmul a fost nominalizat la Premiul Oscar pentru Cel mai bun film străin (2014) și la Globul de Aur (2013) în aceeași categorie. Mads Mikkelsena câștigat Premiul pentru Cel mai bun actor la Cannes (2012).

Biletele se pot achiziționa de pe site-ul Eventbook.